"XYO" - lumea reală

Salutări Comunitate,

Rețeaua XYO este prima rețea oracolă a rețelelor Protocolul de blocare a locației. Alăturați-vă în descentralizarea pieței de tranzacționare dependente de locație, care se ridică la 11 trilioane de dolari (mai mult de 3 ori mai mari decât eCommerce)



Dezvoltarea BLOCKCHAIN poate fi stabilită cu lumea fizică ca și cum ar fi un API

Datele de localizare sunt folosite pe tot parcursul zilei, în fiecare zi din întreaga lume.

Cu toții depindem din ce în ce mai mult de datele privind localizarea și de vehiculele autopropulsate, de pachetele de transport aerian fără pilot și de orașele inteligente pe viitor, se va majora în mod semnificativ dependența lor de acestea.

Cel mai mare factor limitator cu care se confruntă astăzi lumea în avansarea noastră în viitorul unei tehnologii mai eficiente este direct proporțional cu capacitatea noastră de a avea încredere în datele de localizare.

"Nevoia unui sistem greu de tratat care să completeze GPS-ul a fost cunoscut de ani de zile. Un GPS foarte precis și fiabil, dar gemurile, spoofing-ul, atacurile cibernetice și alte forme de distragere a atenției par să crească în frecvență și gravitate au potențialul pentru a distruge efectul asupra vieții noastre și a activităților economice ".
- Presedintele Fundatiei RNT, Dana Goward

Tehnologia noastră actuală de localizare este prea inadecvată pentru a ne muta în viitor ...

Rețeaua XYO este răspunsul la această problemă.

Rețeaua XYO face posibilă obținerea de date de locație fără încredere prin ecosistemul tehnologic și prin protocolul de cripto-localizare necesar pentru a reduce decalajul de lumea de astăzi, până la viitorul lumii

BINE ATI VENIT IN VIITORUL

"XYO este cea mai nouă descoperire în tehnologia Blockchain și ar putea fi mai mare decât Bitcoin și Ethereum combinate"
De fiecare dată când vine o nouă tehnologie care schimbă modul în care trăim. Când Thomas Edison a inventat becul la sfârșitul secolului al XIX-lea, el a aprins lumea. Și de atunci nu am mai trăit același lucru.

Când frații Wright au devenit primii care au realizat zborul la începutul secolului trecut, au schimbat modul în care am călătorit pe glob. Când Internetul a devenit mainstream în anii 90, întreaga lume a devenit conectată.

Și acum a sosit o nouă tehnologie care va schimba din nou modul în care trăim ... și vom agita instituțiile, cum ar fi băncile și guvernele, la baza lor, în timp ce facem acest lucru.

Dacă credeți că Bitcoin și Ethereum au stârnit lumea, trebuie să vă pregătiți pentru ceea ce urmează.

Acest nou progres este considerat a fi mai mare decât ambele combinate. Va schimba viața a milioane de oameni în fiecare colț al lumii și va atinge piețele neatinsă, fiecare având o valoare mai mare decât o sumă de 11 trilioane de dolari pe an


BITCOIN ESTE O FRACȚIE MICĂ A CEEA ESTE SĂ VENI

Când Bitcoin a sosit în 2009, a transformat modul în care oamenii efectuau tranzacții online. A făcut tranzacțiile online mai sigure, mai rapide și mai eficiente; milioane de oameni din întreaga lume au început să folosească și să investească în ea.

Astăzi, valoarea de piață combinată a tuturor monedelor digitale este de peste 400 miliarde USD ... și unii experți prevăd că Bitcoin singur ar putea atinge marca de 1 triliu de dolari până la sfârșitul anului.

Dar de ce se întâmplă această revoluție în primul rând?

Aceasta se datorează în primul rând tehnologiei de la baza tuturor, un progres numit "blockchain".

Blockchain, tehnologia fundamentală care stă la baza Bitcoin, elimină necesitatea de încredere, deoarece face toate tranzacțiile transparente, descentralizate și sigure. Ea a revoluționat literalmente comerțul online.

Oamenii pot tranzacționa acum fără să se cunoască reciproc în ceea ce se numesc tranzacții "fără încredere". Nu este nevoie ca o terță parte de încredere să soluționeze litigiile. Oamenii pot trimite bani de la o persoană la alta fără ca banca să stea între ele, luând o taxă.

Vânzarea token

FOAIE DE PARCURS

Alăturați-vă nouă în angajamentul nostru de a construi o lume descentralizată

XY se construiește spre o lume deschisă de verificare a locației începând cu 2012 prin lansarea unei afaceri de succes a Bluetooth-GPS pentru consumatori, critică pentru înțelegerea și construirea unei rețele de localizare în lumea reală. Astăzi, XY are peste 1.000.000 de balize în întreaga lume.

2017
Comunicate XY Dispozitivul XY4 +
XY eliberează dispozitivul XY4 + care îl face capabil să funcționeze ca nod de rețea XYO prin actualizarea firmware-ului.

Se naste o retea Oracle bazata pe blocuri bazate pe blocuri
Dezvoltarea mutare a platformei de localizare XY internă într-o implementare a blocului deschis începe: se naște XY Oracle Network.

XY Monetări Primul "XYO Token" care va fi folosit pentru contractele inteligente pentru accesarea rețelei XYO
Primul XYO Token este creat și reprezintă moneda oficială care va fi utilizată în întreaga rețea XYO.

2018
T3 și T4

XY să completeze API pentru dezvoltatorii de contracte inteligente pentru a interacționa cu rețeaua XY Oracle
Eliberarea API-ului XYO Network, care permite dezvoltatorilor de contracte inteligente să scrie contracte pentru a interacționa cu rețeaua XY. Bibliotecile care urmează a fi dezvoltate: Biblioteca de Ethereum Solidity, Biblioteca Ethereum Viper și biblioteca JavaScript pentru site-urile web care interacționează cu rețeaua XYO (similară cu integrarea Web3.js cu MetaMask).

XY să crească rețeaua globală de dispozitive de amplasare diversificată pentru Sentinel
Creșteți acoperirea cu XY Sentinels (furnizori de date despre locație și verificatori), precum și cu alte componente ale rețelei XY Oracle (Bridge, Archivists, Diviners).

XY la bordul întreprinderilor mari, organizațiilor și companiilor de retail care au cazuri de utilizare pentru verificarea locației
Formalizați parteneriate de afaceri cu întreprinderi și entități mai mari, care pot beneficia de un oracol de localizare descentralizat, fără încredere (de exemplu, sisteme de logistică, companii de lanț de aprovizionare, auditori de ore de lucru, companii de comerț electronic și nenumărate alte nise).

2020+
XY lansează un dispozitiv GPS de urmărire a solului: "XYGPS"
XY lansează primul dispozitiv GPS hibrid și Bluetooth compatibil cu tehnologia Bluetooth. XYGPS este capabil să raporteze locația sa oriunde în lume, unde sunt disponibile date despre celulare și GPS.

XY Crosses Marcajul de 1.000.000 de balize
Se naște un milion de dispozitive XY.

2018
Q1 și Q2

XY pentru a finaliza XYO pe rețeaua de testare ("XY TestNet")
XY va finaliza dezvoltarea XY Oracle Testnet și va începe să lanseze protocolul blocchain concentrat pe locație asupra dispozitivelor sale Sentinel.

XY va lansa o rețea principală XY Oracle ("XY MainNet")
XY va lansa o lansare completă a XY Oracle Network către XY și va începe testele cu noi parteneri Sentinel (în special companiile IoT și dezvoltatorii de aplicații mobile).

XY pentru a lansa Trackers XY pe bază de autocolant, care pot fi adăugate la pachetele de eCommerce
Lansați produsul "XY-Stick", care permite comercianților cu amănuntul eCommerce să urmărească fiecare dintre produsele lor în timp real.

2019
XY lansează SatoshiXY și VitalikXY LEO Satellite Sentinels
Mizele vor fi vândute în sateliții de pe orbita Pământului din rețeaua XYO; mizele reprezintă proprietatea în piesa de recompense XYO Token.

XY pentru a extinde acoperirea globală a întregii rețele XY Oracle

Pentru mai multe informatii:

WEBSITE || WHITEPAPER || FACEBOOK ||TWITTER || TELEGRAM ||

Bitcoin : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1725200
scriitor : Nisa
Eth : 0xED5137E09d2Aa759A79985ccb4C9B7B3b6cF7fDa

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Alttex

"AFROPAY"

"XYO NETWORK"